Бисквитена торта с малини

Дата: 10.02.2016
Източник: Vasilka Stoilova
ТИТЛА: Чирак
Бисквитена торта с малини
 
Необходими продукти:
230 г обикновени бисквити
500 г малини
400 г заквасена сметана
50 г млечен шоколад
150 мл прясно мляко
пудра захар на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Малините се пасират.
2
Сметаната се разбива добре с пудрата захар, след което към нея се прибавят пасираните малини и продължава да се бърка, докато се получи хомогенна смес.

3
Млякото се затопля леко и в него се топят бисквитите.
4
Тортата се сглобява като се започва с ред бисквити, следва ред крем и се реди така до изчерпване на продуктите, като накрая се завършва с крем.
5
Отгоре се слагат цели малини и се настъргва млечен шоколад.


Съвет:
Препоръчително е, преди консумация, тортата да се остави в хладилник поне за 12 часа, за да може да се стегне добре.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Мария се регистрира в сайта.
Hristina Markova се регистрира в сайта.
Didi Nikolova се регистрира в сайта.
М. Томова коментира рецептата Питки със сирене
Yildiz Genchay се регистрира в сайта.
G. коментира рецептата Яхния от зелен фасул
Irena Petrova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта