Пудинг с чиа и моркови
Лора и Стоян
за основата: 120 г брашно 100 г кафява захар 100 г краве масло | за ананасовата смес: 1 консерва ананас (400 г) 200 г кокосови люспи 70 г кафява захар 30 г брашно 2 яйца 1 лайм 1 пакетче бурбонска ванилова захар 1 щипка сол |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
28.03.2016 Кокосови люспи съм виждала в ДМ, в най-скоро ще приготвя този сладкиш.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
14.03.2016 Не намерих никъде кокосови люспи, използвах стърготини.
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...