Бисквитена торта

Дата: 22.02.2017
Източник: Aleksandra Ivanova
ТИТЛА: Експериментатор
Бисквитена торта
 
Необходими продукти:
4 ябълки
2 кофички заквасена сметана
1 пакет бисквити
100 г орехи
2-3 с. л. захар
течен шоколад
канела на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Настъргваме ябълките. Добавяме смлените орехи и канела на вкус, и разбъркваме добре.
2
Смесваме и разбъркваме заквасената сметана със захарта и кремът ни е готов.
3
В тавичка с формата на сърце нареждаме един ред бисквити, а отгоре разпределяме сместа с ябълки, орехи и канела. Следва пласт крем и няколко супени лъжици течен шоколад. Процедурата се повтаря, до изчерпване на продуктите. Обикновено с тези количества ябълки се получават 3 реда.

4
Завършваме с крем и украсяваме с течен шоколад и орехи. Добре е, преди поднасяне, тортата да престои няколко часа в хладилник.


Съвет:
Преди да ги наредите, е препоръчително, да потопите бисквитите в мляко.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


kanelika коментира рецептата Конфитюр от ягоди и ананас
kanelika коментира рецептата Езме салата
Пламена коментира рецептата Кейк с кайсии
Пламена коментира рецептата Мраморен чийзкейк
Пламена се регистрира в сайта.
Galina Valentinova се регистрира в сайта.
Ilian Angelov се регистрира в сайта.
Стоян Стоянов коментира рецептата Суши маке
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта