Торта „Павлова“

Дата: 31.01.2017
Източник: Дарко
ТИТЛА: Помощник готвач
Торта „Павлова“
 
Необходими продукти:
1 порция смес за меренге
375 мл течна сметана
плодове по избор
 

Начин на приготвяне:
1
Върху лист хартия за печене очертайте кръг с диаметър 20 см. Сложете хартията на дъното на плоска тава, като я обърнете с очертаното надолу и предварително поставите малка част от сместа за меренге в четирите краища на тавата, за да залепне хартията.
2
Изсипете сместа за меренге в средата на тавата и я оформете като кръг с помощта на палетен нож.
3
Сложете тавата в предварително загрята на 150 градуса фурна. Намалете температурата на 120 градуса и печете 1 час. След това оставете основата да изстине напълно в изключена, затворена фурна.
4
Разбийте сметаната с миксер, докато се образуват меки връхчета.
5
Поставете целувчената основа върху поднос и разпределете битата сметана върху нея. Гарнирайте с резени плодове.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта