Тарт със спанак и сирене
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
20.12.2015 Много вкусна комбинация от шоколад с привкус на кафе :) Силно препоръчвам
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
04.09.2013 Това е първата рецепта от Лора и Стоян, която нещо не ми се получи. Тестото ми се оказа много меко. Реших, че ще стегне, но не би. Въобще не успях да нарежа кръгчетата. Изпекох го като кора и ще го използвам за нещо друго.
Сигурна съм, че проблемът е в брашното. Още две печива по изпробвани рецепти не се държаха както трябва.
Ще опитам отново, защото вкусът на изпеченото тесто е страхотен, и ще докладвам.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
05.09.2013 Тестото стоя около 3 часа в хладилника. А маслото беше мандраджийско. Миришеше много вкусно, но кой знае какво е било.
Следващия път ще имам предвид препоръките ти. Много благодаря!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
04.09.2013 Може би не е стояло достатъчно в хладилника. Аз обикновено когато правя маслено тесто го слагам направо в камерата, за да стегне по-бързо и да бъде по-твърдо. Може също да е станало така ако си използвала краве масло смес. :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...