Боб на фурна с наденичка

Дата: 18.12.2017
ТИТЛА: Чирак
Боб на фурна с наденичка
 
Необходими продукти:
500 г боб
1 морков
1 глава лук
1 зелена чушка
2 наденички
1 ч. л. червен пипер
сол и джоджен на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Бобът се измива добре и се сварява.
2
В дълбока тава се запържват нарязаните на дребно морков, лук и чушка. След като леко се запържат, се слага червеният пипер и се оставя на слаб огън, за кратко, като се разбърква, за да се запържи леко и червеният пипер.
3
Свареният боб се изсипва в тавата и се разбърква.
4
Подправя се със сол и джоджен на вкус.
5
Разбърква се отново и отгоре се нареждат нарязаните наденички.
6
Ястието се пече около 30-40 минути в загрята на 220 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

24.12.2019
Вкусно и постно
1.
Изпрати
лично съобщение

07.04.2019
Много вкусен бобец, сложих и пресен девесил.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


131 ДУШИ ОНЛАЙН
Detelina Hristova се регистрира в сайта.
Cuft коментира рецептата Оризови спагети със зеленчуци
Emil Georgiev се регистрира в сайта.
Галина Ангелова се регистрира в сайта.
Cuft се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Фокача с розмарин и маслини
milenka коментира рецептата Фокача с гъби и рукола
Величка Семова публикува рецептата Зелен боб в гювеч
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта