Браунис

Дата: 21.06.2005
Източник: Бон Апети
Браунис
 
Необходими продукти:
50 г шоколад
2 ч. л. прясно мляко
1/4 ч. ч. какао
1 ч. ч. пудра захар
50 г маргарин
1 щипка сол
1 ч. л. бакпулвер
1/2 капсула есенция ванилия (2 пакетчета на прах)
1/4 ч. ч. какао
1/2 ч. ч. маргарин
3/4 ч. ч. брашно
1 ч. ч. захар
2 яйца
1/2 капсула есенция ванилия (2 пакетчета на прах)
 

Начин на приготвяне:
1
БраунисРазмекнатият маргарин се смесва със захарта. Постепенно се добавят яйцата, като се разбива. Ароматизира се с ванилията.
2
Браунис 2Брашното се пресява и се смесва с пресятото какао, бакпулвера и солта. Добавя се в разбитите яйца и се бърка, докато стане хомогенна смес. Изсипва се настърганият шоколад.
3
Браунис 3Сместа се разпределя в намазнена и покрита с хартия за печенеправоъгълна тавичка, подходяща за микровълнова фурна. Пече се 3 минути на максимална мощност и 10 минути на средна мощност. Оставя се да престои във фурната 5 минути.
4
Браунис 4Фъдж се приготвя, като разтопеният маргарин се смесва с пудрата захар и какаото. Ароматизира се с ваниловата есенция. Налива се прясното мляко.
5
Браунис 5Сладкишът се покрива с глазурата. Поднася се добре охладен.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

30.11.-0001
Не се слага капак по време на печенето. Може да стане и в нормална фурна. Също така и маргаринът да се замени с масло.
1.
Изпрати
лично съобщение

30.11.-0001
Йенската тавичка трябва ли да е с капак?Може ли във фурната да се опече и може ли да заместим маргарина с масло?
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nathalie Marcenkova коментира рецептата Свински кебап
Георгиев се регистрира в сайта.
моника се регистрира в сайта.
jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта