Бургаска лятна класика

Дата: 25.06.2018
ТИТЛА: Готвач
Бургаска лятна класикаБургаска лятна класика
 
Необходими продукти:
500 г цаца
400 г замразени бланширани картофи
брашно
сол
 

Начин на приготвяне:
1
Бланшираните картофи се изпържват в дълбок съд с олио. Изваждат се и се посоляват.

2
Ако използвате замразена цаца, то тя се потапя в купа със студена вода за 1-2 минути, разбърква се и се отцежда.
3
Осолява се и всяка рибка се овалва в брашно. Пържат се в дълбок съд с олио (поне 2-3 см). Пържат се бързо, така че ги наблюдавайте.
4
Изваждат се и се слагат да се отцедят върху кухненска хартия.


Съвет:
Това е идеалното мезе (или вечеря) за халба студена бира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


128 ДУШИ ОНЛАЙН
Гери коментира рецептата Супа от кестени
Илияна Величкова коментира рецептата Тиан с моцарела
Илияна Величкова се регистрира в сайта.
MuritoBG коментира рецептата Фокача с маслини и лук
В. Ник. се регистрира в сайта.
Гери коментира рецептата Тарт с червена леща и чушки
Radoslava.Mihaylova коментира рецептата Пиле по флорентински
Teodor Ognianov се регистрира в сайта.
Кръстьо се регистрира в сайта.
SuperMag коментира рецептата Ягодово смути
SuperMag коментира рецептата Смути с ягоди и чиа
SuperMag коментира рецептата Пепероната
SuperMag коментира рецептата Конфитюр от кайсии и малини
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта