Бургаска лятна класика

ТИТЛА: Готвач
Дата: 25.06.2018
Бургаска лятна класика
Бургаска лятна класика
 
Необходими продукти:
500 г цаца
400 г замразени бланширани картофи
брашно
сол


Начин на приготвяне:
1
Бланшираните картофи се изпържват в дълбок съд с олио. Изваждат се и се посоляват.

2
Ако използвате замразена цаца, то тя се потапя в купа със студена вода за 1-2 минути, разбърква се и се отцежда.
3
Осолява се и всяка рибка се овалва в брашно. Пържат се в дълбок съд с олио (поне 2-3 см). Пържат се бързо, така че ги наблюдавайте.
4
Изваждат се и се слагат да се отцедят върху кухненска хартия.


Съвет:
Това е идеалното мезе (или вечеря) за халба студена бира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



184 ДУШИ ОНЛАЙН
Mariyana Petrova коментира рецептата Черешово клафути
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: