Маца
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
03.12.2018 оооохооо, нямам търпение да се пробвам да го направя!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
09.02.2018 когато разточвах от долната страна се появи малко масло.фатално ли е
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
01.12.2016 Йоана, според нас, количеството на маслото е коректно. Нашето тесто се получи добре и не беше солено на вкус.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
13.11.2016 Много хубава рецепта,само имам една забележка,понеже аз използвах тестото за направата на френски кроасани,първо,че ми се сториха солени и освен това смятам,че кравето масло е твърде много,мисля,че трябва да е наполовина
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
24.03.2016 Най-сетне \"читава\" рецепта за бутер тесто!
Поздравявам ви с вашите оригинални,сполучливи и лесни рецепти!!!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...