Козуначен венец от рози

Дата: 13.04.2017
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 доза тесто за козунак
краве масло и яйце за намазване
захар за поръсване
 

Начин на приготвяне:
1
Козуначен венец от розиТестото се разделя на четири части.
2
Козуначен венец от рози 2От всяка се оформят 4 кръга, като се изрязват с ринг.
3
Козуначен венец от рози 3Кръговете се подреждат един до друг, като се застъпват.
4
Козуначен венец от рози 4След това се завиват на стегнато руло от тясната част. Рулото се реже през средата, така че да се получат две „рози“.
5
Козуначен венец от рози 5От това тесто трябва да се получат 8 „рози“, които се поставят във форма за торта с диаметър 26 см, в средата на която се слага обърната шоличка.
6
Козуначен венец от рози 6Мажат се с масло и се оставят да втасат.
7
Козуначен венец от рози 7След това се мажат с разбито яйце и се поръсват със захар.
8
Козуначен венец от рози 8Пече се в загрята на 180 градуса фурна , с вентилатор, до готовност – около 30 минути. Охлажда се.
9
Козуначен венец от рози 9Съвет: Ако не използвате готово тесто, а си го правите сами, за да приготвите козуначения венец от рози ще са ви необходими 1 час и 30 минути и време за втасване на тестото.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nathalie Marcenkova коментира рецептата Свински кебап
Георгиев се регистрира в сайта.
моника се регистрира в сайта.
jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта