Поширани яйца „Гамбринус“
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
19.11.2014 Рецептата е страхотна. У нас прясно зеле се яде само на салата, но в този вид беше одобрено
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
18.10.2014 Много нестандартна рецепта. Имах резерви относно комбинацията на сметана и зеле, обаче стана страхотно. Чудна рецепта. Благодаря
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
17.10.2014 Прибавих и кайма, стана страхотно!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
17.10.2014 Малко на чешката кухня ми напомня това ястие
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...