Крехко пилешко с топено сирене и сметана
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
29.08.2018 Запържвате лука,премествате в тенджера.След това пържим пипера и чесъна - при лука.
Месото се пържи с много малко олио. Даже може само да полееете месото с олио, разбърквате да стане филм и пържите на сух тиган. Важно е парченцата месо да не са залепени едно до друго.Използвайте щипки да ги обръщате. Като се запечата месото го преместете в при зеленчуците.Солим със сванска сол или с обикновена,черен пипер.
Включваме тенджерата на тих огън и добавяме доматения сок с подправките(може и вместо това бяло вино). Задушаваме под капак,когато е готово изключваме котлона и добавяме пресните подправки и пресни домати. Аз използвах чери домати . Доматите трябва само да се стоплят, съвсем малко е термичната обработка. По принцип яденето е люто и при задушаването се добавя люта чушка
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
29.08.2018 Започва да ми писва. Всяка рецепта,която качвам е преиначена
|
Лятото продължава само три месеца, но с подходящи продукти и правилни стъпки плодовете в твоите...
Независимо дали обичате да топите парче хубав хляб в него, да го ползвате за дресинг...
Празниците са чудесен повод за споделени и щастливи мигове със семейството, но и сериозно предизвикателство...
Краят на април ни носи слънчеви емоции, свежи вкусови и изкусителни аромати с новите епизоди...
Няма какво да се лъжем – със затоплянето на времето и след стабилното похапване на...