Червен хумус

Поднесен в малки, симпатични „лодки“ от краставици
Източник: Бон Апети
Дата: 07.08.2014

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
800 г нахут от консерва
200 г печени червени чушки
300 г краве сирене
1 скилидка чесън
2 с. л. сусамов тахан
1/2 лимон
50 мл зехтин
4 краставици


Начин на приготвяне:
1
Червен хумус
Нахутът, печените чушки, чесънът, таханът, сокът от половин лимон и зехтинът се смилат в блендер.
2
Червен хумус 2
Прибавя се сиренето и отново се пюрира.
3
Червен хумус 3
Краставиците се обелват, разполовяват се по дължина и се издълбават леко, като се почистват от семките. Режат се на четири или пет парчета.
4
Червен хумус 4
Пълнят се с хумуса.
Подобни рецепти:
Коментари (6)
6.
Изпрати
лично съобщение

02.10.2019
Вкусно, но много
5.
Изпрати
лично съобщение

27.09.2016
Промених малко пропорциите на продуктите, а сиренето изобщо го пропуснах. Получи се много вкусен резултат!
4.
Изпрати
лично съобщение

28.12.2014
Много сполучлива рецепта!
3.
Изпрати
лично съобщение

01.11.2014
Правех го без чушка, но с нея е по ароматно :) Много вкусно!
2.
Изпрати
лично съобщение

26.08.2014
БСЖДГДББН
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Радина се регистрира в сайта.
SVasileva коментира рецептата Обикновен черешов сладкиш
SVasileva се регистрира в сайта.
Svetla_Ch коментира рецептата Добруджанки
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: