Mim
Име:
ТИТЛА: Чирак
156 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
Тортиите стават фантастични - мекички (огъват се без да се чупят) и много вкусни. Правя ги постни (без яйце и мляко) с вода, много хубави стават и ако половината брашно се замени с царевично. Задължителни са за гуакамолето!
Хрупкави и много апетитни!
3
11.06.2020
Правя тази фокача от години - фантастична е! Но слагам по-малко мая (10 г) и зехтин за намазване, а повечко маслини. Не усещам как изчезва от тавата! :) Много хубава става и с пълнозърнесто брашно.
4
19.03.2018
под рецепта Мусабах
Благодаря Ви за изчерпателния отговор и за коригираната рецепта. Сетих се да питам и още нещо - каква е идеята нахутът да се кисне и после да се вари във вода със сода? Никога не съм слагала сода при варене на нахут, има ли после разлика във вкуса или текстурата му?
5
05.03.2018
под рецепта Мусабах
Здравейте! С тази рецепта моментално ме спечелихте! Обожавам хумус, така че задължително ще я пробвам! Но имам 2 въпроса: 1. За количеството на тахана - в продуктите е на 2 места по 50 г, т.е. е общо 100 г, а в клипчето и начина на приготвяне се говори за половината тахан - от кое количество е тази половина? Може би трябва да редактирате рецептата... 2. Каква е идеята да се правят поотделно хумус и таханов сос, които после да се смесят, след като продуктите се повтарят? Няма ли да се получи, ако всичко се пасира наведнъж?
за 0 рецепти
Моите Рецепти:
0
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:



Елза Маламова се регистрира в сайта.
Nathalie Marcenkova коментира рецептата Пица „Маргарита“
Maria Stoykova се регистрира в сайта.
Маргарита Първанова се регистрира в сайта.
SuperMag коментира рецептата Лешников кекс
SuperMag коментира рецептата Свинско с патладжани
SuperMag коментира рецептата Кръмбъл с ягоди и бадеми
SuperMag коментира рецептата Малинов крем
SuperMag коментира рецептата Фритата „Капрезе“
SuperMag коментира рецептата Билков омлет със сирене
SuperMag коментира рецептата Пиле с грах и гъби
SuperMag се регистрира в сайта.
Plamena Nikolova коментира рецептата Фритата „Капрезе“
SylwiaFrancesco Atanasowa Casertano се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта