Хлебчета с мляко
Лора и Стоян
28. |
Изпрати
лично съобщение |
11.06.2020 Правя тази фокача от години - фантастична е! Но слагам по-малко мая (10 г) и зехтин за намазване, а повечко маслини. Не усещам как изчезва от тавата! :) Много хубава става и с пълнозърнесто брашно.
|
27. |
Изпрати
лично съобщение |
16.04.2020 Страхотна е! Днес я направих за трети път, но се развихрих с аранжировката:)
|
26. |
Изпрати
лично съобщение |
24.03.2018 Страхотна фокача. Правя я често
|
25. |
Изпрати
лично съобщение |
04.12.2016 Получава се чудесно :)
|
24. |
Изпрати
лично съобщение |
22.04.2016 Уникален хляб, всеки път обирам овациите с него. Благодаря!
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...