Шпецле
Лора и Стоян
19. |
Изпрати
лично съобщение |
15.03.2020 Много вкусни!
|
18. |
Изпрати
лично съобщение |
19.05.2015 Много ми харесаха хлебчетата :) Малко ми останаха сурови отдолу заради тавичката с водата. Следващия път ще я оставя само за 2-3 минути.
|
17. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2015 Обърках при печенето и хлебчетата станаха отвън корави,а вътрешността беше глетава. Надявам се следващия опит да е успешен!
|
16. |
Изпрати
лично съобщение |
24.01.2014 Прекрасна, бърза и лесна рецепта! Замесих тестото в хлебопекарна и го оставих да втасва там (общо час и половина), като вместо прясна мая ползвах инстантна (количеството е 1 1/2 ч.л.). След оформянето на хлебчетата изчаках само около 15 минути преди да започна да ги пека. Последвах съвета за поставяне на тавичка с вода във фурната и резултатът беше превъзходен - дъхави и меки хлебчета. Стават обаче доста големи, така че следващия път ще оформя повече на брой и по-малки топчета.
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
12.10.2013 Често ги приготвям ! В къщи много ги обичат
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...