Дебела палачинка с гъби
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
29.02.2024 Чудесна идея! Направих я с черен ориз и черна леща белуга. Вкусът е балансиран.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
16.01.2021 Използвах кафяв ориз и настъргана лимонена кора вместо сумак. Това е едно от любимите ми вегетариански ястия. Вече няколко пъти го приготвям.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
03.04.2019 използвахме орехов тахан - много питателно и вкусно!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
06.03.2018 Много вкусна салата, за пореден път БРАВО! Благодарение на вас правим у дома изискани ястия с достъпни продукти!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...