Пилаф с гъби
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
26.09.2018 Браво за рецептата, получи се чудесно, и аз намалих маслото. :-)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
18.03.2018 250 гр.масло не са ли малко множко за 2ч.ч.леща? Вярно, че лукът е доста, но и с половината мазнина би станала чудесна супа. Аз поне слагам на 250 гр.леща и един лук около 50гр.краве масло
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
08.12.2017 Готвя червена леща,от как я има на пазара у нас.Винаги уникално вкусна,и безспорно здравословна :) А супата я правя ,точно по този начин.Страхотна е!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
06.11.2015 Сготвих я в тенджерата под налягане и стана на каша, но пък за сметка на това много вкусна. За пръв път ям леща.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
03.05.2015 Чудесна стана, само че аз я пасирах :)
|
Великден наближава, а заедно с празника се появява и онзи изконен въпрос, който „забавлява“ всяка...
Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и...
Започнахте ли с планирането на празничната трапеза? Вече можем да сме ви от помощ, не само с...
Знаем, че двама от представителите на голямото и задружно семейство Бекъм, проявяват нескрит интерес към...
Следим темата за навлизането на роботите в живота ни с нескрито любопитство. И докато се...