Пилаф с гъби
Лора и Стоян
![]() |
2 ч. ч. червена леща 2 глави лук моркови 2 скилидки чесън 250 г масло 1 домат кимион сол |
5. |
Изпрати
лично съобщение |
26.09.2018 Браво за рецептата, получи се чудесно, и аз намалих маслото. :-)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
18.03.2018 250 гр.масло не са ли малко множко за 2ч.ч.леща? Вярно, че лукът е доста, но и с половината мазнина би станала чудесна супа. Аз поне слагам на 250 гр.леща и един лук около 50гр.краве масло
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
08.12.2017 Готвя червена леща,от как я има на пазара у нас.Винаги уникално вкусна,и безспорно здравословна :) А супата я правя ,точно по този начин.Страхотна е!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
06.11.2015 Сготвих я в тенджерата под налягане и стана на каша, но пък за сметка на това много вкусна. За пръв път ям леща.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
03.05.2015 Чудесна стана, само че аз я пасирах :)
|
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...