Пилаф с гъби
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
26.09.2018 Браво за рецептата, получи се чудесно, и аз намалих маслото. :-)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
18.03.2018 250 гр.масло не са ли малко множко за 2ч.ч.леща? Вярно, че лукът е доста, но и с половината мазнина би станала чудесна супа. Аз поне слагам на 250 гр.леща и един лук около 50гр.краве масло
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
08.12.2017 Готвя червена леща,от как я има на пазара у нас.Винаги уникално вкусна,и безспорно здравословна :) А супата я правя ,точно по този начин.Страхотна е!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
06.11.2015 Сготвих я в тенджерата под налягане и стана на каша, но пък за сметка на това много вкусна. За пръв път ям леща.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
03.05.2015 Чудесна стана, само че аз я пасирах :)
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...