Пилаф с гъби
Нашите кулинари





| 5. |
Изпрати
лично съобщение |
26.09.2018 Браво за рецептата, получи се чудесно, и аз намалих маслото. :-)
|
| 4. |
Изпрати
лично съобщение |
18.03.2018 250 гр.масло не са ли малко множко за 2ч.ч.леща? Вярно, че лукът е доста, но и с половината мазнина би станала чудесна супа. Аз поне слагам на 250 гр.леща и един лук около 50гр.краве масло
|
| 3. |
Изпрати
лично съобщение |
08.12.2017 Готвя червена леща,от как я има на пазара у нас.Винаги уникално вкусна,и безспорно здравословна :) А супата я правя ,точно по този начин.Страхотна е!
|
| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
06.11.2015 Сготвих я в тенджерата под налягане и стана на каша, но пък за сметка на това много вкусна. За пръв път ям леща.
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
03.05.2015 Чудесна стана, само че аз я пасирах :)
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...