Домашен кашкавал
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.01.2018 Наистина е нещо различно. И тъй като реших, не се получава, го пасирах грубо и претрих през цедка. Получи се сладко с вид на мармалад. А вкусът е откритие. Заслужава си да опитате.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...