Чипс от бекон и кашкавал

Дата: 08.12.2009
Източник: Бон Апети
Чипс от бекон и кашкавал
 
Необходими продукти:
4 тънки ивици бекон
4 тънки филийки кашкавал
 

Начин на приготвяне:
1
Беконът се разстила върху хартия за печене и се пече на 180 градуса, докато стане на чипс.
2
Филийките кашкавал се поставят върху хартия за печене и се слагат в микровълновата фурна за 2–3 минути, докато добият златист цвят. Изваждат се и по желание се оформят на тръбички, триъгълници и т.н.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Преслава Балчева се регистрира в сайта.
Даниел Попов се регистрира в сайта.
Anelia Cenkova се регистрира в сайта.
ilovacat коментира рецептата Печено пиле с картофи и бира
ilovacat се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Чийзкейк брауни
Петър Райков се регистрира в сайта.
Kricia се регистрира в сайта.
Антония коментира рецептата Зеленчукова супа 322
Таня Стоянова се регистрира в сайта.
Сашка Димова се регистрира в сайта.
Natalia Miteva се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Табуле
Анна сготви Табуле
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта