Смути с банан и праскова
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
08.08.2018 Тази рецепта я използвам, когато ни се хапва нещо сладко и бързичко за приготвяне. И при мен първо е блата после сметаната със сиренето и сладкото. Украсата всеки път е рязлична-според настроението.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.07.2018 С удоволствие приготвям подобен сладкиш, но сладкото е отгоре и за сметаната и крема сиренето използвам желатин.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...