Десерт с рикота

Дата: 11.09.2016
Източник: Марина
ТИТЛА: Експериментатор
Десерт с рикотаДесерт с рикота
 
Необходими продукти:
250 г сирене „Рикота“
30-40 г пудра захар
1/3 течна есенция ванилия
5-6 бисквити
20-30 г краве масло
1 праскова
 

Начин на приготвяне:
1
Бисквитите се натрошават на прах и се размесват с разтопеното масло.
2
Сместа се разпределя на дъното на подходящи купички.
3
Отгоре се слага един пласт от нарязани на кубчета праскови.
4
Рикотата се смесва с пудрата захар и ванилията, и се разпределя в купичките.

5
По желание всяка порция се декорира с парчета праскови и бисквитка.


Съвет:
Десертът се сервира леко охладен.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


135 ДУШИ ОНЛАЙН
Lora Manova-Dzhekova публикува рецептата Чийзкейк с ягоди
Полина публикува рецептата Мързелива торта
Анна публикува рецептата Фъч
Ket публикува рецептата Супа от червена леща с чесън
Пламенова коментира рецептата Супа от киселец
Дарко публикува рецептата Пиле фрикасе
Дарко публикува рецептата Виенско тесто
Дарко публикува рецептата Домашно маслено тесто
Дарко публикува рецептата Домашна паста
Zornica Atanasova коментира рецептата Супа с нахут и чоризо
Silva Semova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта