Дип от кисело мляко за козунак

Козунакът също може да има допълнения при поднасянето
Източник: Бон Апети
Дата: 09.04.2012
Дип от кисело мляко за козунак
 
Необходими продукти:
1 ч. ч. цедено кисело мляко
1/2 ч. л. канела
1 ванилия
кората от 1 портокал
3–4 с. л. мед


Начин на приготвяне:
1

Кората на портокала се настъргва и се смесва с останалите продукти. Разбива се с телена бъркалка и се поднася към козунак.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: