Домашен бекон
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
25.09.2017 Стана гъста и много вкусна!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
27.04.2017 Много хубава майонеза се получи, направих я със сок от прясно изцеден лимон около 10 мл. И в миксер за около 3-4 минути. Стана много гъста и вкусна.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.01.2016 няма проблем не и печи пак става вкусна аз я направих със малко повичко олио
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.01.2016 Сложих доста повече олио и пак се получи добре
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...