Домашни бонбони

Дата: 08.05.2017
Източник: Adriana Dimitrova
ТИТЛА: Експериментатор
Домашни бонбони
 
Необходими продукти:
60 г натурален шоколад
150 г млечен шоколад
100 мл течна сметана
1/2 ч. л. есенция ром
 

Начин на приготвяне:
1
Сметаната се загрява на котлона, заедно с есенцията, докато кипне, след което се дърпа от огъня.
2
Добавят се двата вида шоколад, начупен на малки парченца и се бърка непрекъснато, докато се получи гъст и гладък крем.


3
Докато е още топъл, кремът се разпределя в малки алуминиеви формички за бонбони с помощта на чаена лъжичка.


4
Заглажда се отгоре и бонбоните се подреждат в чиния. Оставят се за няколко часа в хладилник, за да стегнат.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Емилия коментира рецептата Картофен шмарн
Marina Gineva коментира рецептата Сконс със сирене
Milena Petrova се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Крем супа от тиква
Evgeni Radev се регистрира в сайта.
Svetlana Stoqnova публикува рецептата Малки щрудели
Bubba коментира рецептата Печено пиле с картофи и бира
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта