Дроб сарма

Дата: 30.01.2010
Източник: healthandwellness
ТИТЛА: Чирак
Дроб сарма
 
Необходими продукти:
1 агнешки комплект
много джоджен (ако е пресен още по-добре)
стафиди, черен пипер,сол , червен пипер на вкус
200 г лук
500 г ориз
магданоз на вкус
1 кофичка кисело мляко
1-2 яйца
сол, сода бикарбонат и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Агнешкият комплект се сварява в тенджера под налягане, след това се нарязва на кубчета.
2
Запържва се лукът, заедно с подправките и ориза за няколко минути.
3
Всичко се изсипва в тава и се пече. Накрая се залива с паста патафри,която аз приготвям по следният начин - киселото мляко и яйцата се разбиват, като се прибавят сол, черен пипер и сода разбива се отново, докато бухне. Ястието се залива с пастата и се оставя да се запече, след което може да си облизвате пръстите на воля :)

Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

27.02.2014
Добавям и шепа стафиди към сместа. Става невероятно. Стафидата \"убива\" така тежкия вкус на агнешкото. Ням-Ням
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


213 ДУШИ ОНЛАЙН
Узунова се регистрира в сайта.
Svetoslav Dimitrov се регистрира в сайта.
radi296 се регистрира в сайта.
Валентина се регистрира в сайта.
Марина Андреева се регистрира в сайта.
Jane Mare сготви Мусака
Даниел Банчев коментира рецептата Бяла пилешка супа
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта