"Пълненият шаран на Преславска"
Лора и Стоян
![]() |
около 600 г пилешки гърди 2 глави лук (средноголеми) 250 г гъби 2 зелени чушки 3 домата (около 700 г) 2-3 скилидки чесън 100 мл бяло вино млян черен пипер и кимион на вкус 100 мл олио |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.04.2016 Много вкусна,но я гарнираг с ориз
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...