Торта с рикота и бадеми
Лора и Стоян
16. |
Изпрати
лично съобщение |
22.10.2015 Да, ние сиропирахме само долния блат.
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
05.10.2015 Един въпрос! Само единия блат ли сиропираме? Или и двата?
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
05.10.2015 За всички, които им се пресича млякото при приготвянето на крема - споделено в мамите по съвет на една туркиня. И аз съм го пробвала и работи този трик.
\"Когато разтворите пудинга, нишестето или яйчена смес за крем с малко студено мляко го прехвърляте веднага в студеното мляко, което сте приготвили за крема. Така се слага всичко заедно (студено) на котлона и се бърка до сгъстяване.
Никога не се получават бучки.\"
А десертът е разкошотия и БРАВО на Лора и Стоян за великолепното изпълнение!:)
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
26.08.2015 Много вкусна!
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2014 яко
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...