Шоколадова "Коледна звезда"
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
18.02.2016 да
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
27.03.2014 Това е рецепта за еклери класически тип,
Кремът се приготвя така :
Разбийте жълтъците и захарта на сняг .
Добавете ги към млякото и разбъркайте добре . Прибавете постепенно брашното и нишестето , сложете и ванилиите .
Смесете всичко много добре с интензивно разбъркване .
Сложете готовата смес на котлона и на много слаба степен варете крема до сгъстяването му .
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Тук трябва да се намеси Камелия :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Немога да разбера кои от продуктите са за тестото и кои за глазурата
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...