Есенен сач

Със свинско и зеленчуци
Източник: Петя Петкова
ТИТЛА: Помощник готвач
Дата: 16.09.2023
Есенен сач
 
Необходими продукти:
700 г свинска плешка
1 тиквичка
1 патладжан
500 г печурки
2 глави лук
2 моркова
50 мл сос „Уорчестър“
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Сложете чугунен сач във фурната и го загрейте на 250 градуса.
2
Нарежете месото на хапки и овкусете със соса, солта и пипера.
3
Патладжана оформете на полумесеци, поставете в отделен съд и оставете да се отцеди горчивата вода.
4
Почистете и нарежете на кръгчета лука, тиквичката и морковите и ги овкусете със сол. Гъбите оставете цели. Отцедете патладжана.
5
Извадете сача от фурната и изсипете местото и зеленчуците. Намалете фурната на 200 градуса и печете 45 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


165 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: