Облечен картоф със сметана и див лук
Лора и Стоян
![]() |
4 тънки питки 1/4 ч. л. червен пипер 1 скилидка чесън 1/2 ч. л. кимион 200 г заквасена сметана мазнина за тигана сол и черен пипер на вкус 1 ч. л. сусам 1 с. л. соев сос 4 с. л. готов сос „Барбекю” 1 оранжева чушка 1 зелена чушка 1 червена чушка 100 мл бяло вино 300 г пилешко филе 200 г телешко филе сол и бял пипер на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...