Фиш фингърс

Дата: 13.04.2010
Източник: Бон Апети
Фиш фингърс
 
Необходими продукти:
1 с. л. лучено брашно
1 с. л. чесън на прах
1 ч. л. мащерка
1 ч. л. червен пипер
1 ч. л. сол
1 ч. л. бял пипер (или микс)
50 г краве масло
600 г филе от хек
олио за пържене
 

Начин на приготвяне:
1
Лученото брашно се смесва с чесъна, мащерката, червения пипер и солта. Поръсва се с белия пипер и всичко се разбърква.
2
Маслото се слага в купа и се разтопява в микровълнова фурна.
3
Рибените филета се нарязват на по-малки парчета. Потапят се първо в маслото, а след това се овалват в сместа от ароматните подправки.
4
В тефлонов тиган се нагорещяват 5–6 с. л. олио. Рибата се пържи по 2–3 минути от всяка страна, като при обръщането се поръсва отново със сместа от подправки.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


319 ДУШИ ОНЛАЙН
Tania Stoilova коментира рецептата Крем супа с картофи и праз
Violeta Boncheva Amudjiyan се регистрира в сайта.
Slantsev Tsvqt се регистрира в сайта.
Boryana Yordanova се регистрира в сайта.
KREMCHO публикува рецептата Крем супа от нахут и царевица
KREMCHO публикува рецептата Салата от земна ябълка
Dijan O\'Brien се регистрира в сайта.
Aleksandra Voinova се регистрира в сайта.
Eli Vitanova се регистрира в сайта.
Monika Vasileva се регистрира в сайта.
Tania Stoilova се регистрира в сайта.
Михаела коментира рецептата Пита с праз и сирене
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта