Манго крем
Нашите кулинари






| 7. |
Изпрати
лично съобщение |
06.07.2016 Цветина, яйцата за блата не се разделят на жълтъци и белтъци. Шестте яйца за блата и половината от посоченото количество захар за блата (т.е. 180 г) се разбиват добре с миксер.
|
| 6. |
Изпрати
лично съобщение |
06.07.2016 Здравейте, белтъците със захарта на сняг ли се разбиват?
|
| 5. |
Изпрати
лично съобщение |
04.07.2014 суперррррррррр
|
| 4. |
Изпрати
лично съобщение |
06.02.2014 Много хубава тортичка, кремът е страхотен - трябва да се прави по-голяма доза. Блатовете ги сиропирах с портокалов сироп - пак да отбележа за себе си, че трябва повече сиропче - тортата става по-тежка като тегло, но по-лека за изяждане :)
|
| 3. |
Изпрати
лично съобщение |
06.02.2014 сиропирах блатовете с сиропче от портокалово-лимонов сок и захар. Стана супер. следващия път ще направя с повече крем и повече сироп.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...