Гъби с пармезан

Перфекното предястие
Източник: Svetlana Ivanova
ТИТЛА: Чирак
Дата: 07.05.2015
Гъби с пармезан
Гъби с пармезан
Гъби с пармезан
 
Необходими продукти:
1 тарелка печурки (микс)
чесън
краве масло
сирене „Пармезан“
ориз


Начин на приготвяне:
1
Измивам гъбите. Отделям пънчетата и ги нарязвам на кубчета. Нареждам гъбите в тавичка, с отвора нагоре.
2
В тиган с масло задушавам пънчетата и ориза. Подправям с пипер меланж и сол на вкус.
3
От тази смес слагам в гъбите, покривам тавата с алуминиево фолио и я оставям за около 15 минути в загрята фурна.
4
След това махам фолиото и напълвам гъбите със задушената смес. Върху всяка гъба слагам пармезан на люспи и връщам тавата във фурната, докато гъбите леко се запекат, след което ги изваждам

Съвет:
Сервират се топли.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


222 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: