Прясно зеле с домати
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
21.07.2016 Рецептата е страхотна. Това са най-вкусните гъби, които съм ял. Препоръчвам ви да експерементирате с кокосово масло - дава много интересен вкус. Освен това изпробвах и замених мащерката с девесил.
За съжаление естетиката не ми се отдава много, което е видно и от снимката:)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
03.11.2014 Много вкусно.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...