Сьомга на тиган
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
16.10.2014 Ароматни,сочни,пухкави,разкошни станаха :)
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
15.10.2014 Интересен вариант на така харесваните от мен гнезда.Станаха много хубави.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
21.10.2013 Правя тази рецепта отдавна ! Изварата , киселото млясо и малко крема сирене - омекотяват вкуса и стига каймата да е истинска - е невероятно вкусно !
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
21.10.2013 много бързо, лесно и вскусно ястие. Благодаря за рецептата!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
20.10.2013 Много вкусно.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...