Картофени кюфтета с кайма и топено сирене
Лора и Стоян
500 г глава целина 1/2 глава червен лук 100 г пушена сьомга 100 мл сметана 30 г краве масло 1-2 щипки сол 1 1/2 ч. ч. прясно мляко 100 г брашно 1/2 ч. л. сода бикарбонат 1 1/2 ч. л. бакпулвер 2 яйца 1 ч. л. настърган хрян |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...