Запечено пилешко филе, увито с прошуто
Лора и Стоян
![]() |
5-6 кренвирша (или колбас по желание - пушени ребърца, 4 яйца 150 кашкавал 400 г сирене 2-3 домата 1-2 люти чушлета 1 прясна зелена чушка 12 маслини 2-3 кисели краставички сол, чубрица и краве масло на вкус |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...