Пълнена пъстърва с гъби

Дата: 18.02.2010
Източник: Бон Апети
Пълнена пъстърва с гъби
 
Необходими продукти:
4 пъстърви
2 глави лук
50 г краве масло
1 в. ч. бяло вино
250 г пресни гъби
1 шепа орехови ядки
3 стръка копър
1 кубче зеленчуков бульон
масло за намазване
 

Начин на приготвяне:
1
Рибите се почистват от вътрешностите и се измиват.

2
Лукът се нарязва на кръгчета, запържва се за минута в маслото, след което се залива с виното и се задушава. Когато течността се изпари, се слагат нарязаните на ивички гъби и се запържват за 3 минути на силен огън. След това се прибавят счуканите орехови ядки, нарязаният надребно копър и натрошеното кубче бульон и се разбърква.

3
Пъстървите се пълнят с готовата смес, увиват се плътно в намаслено алуминиево фолио и се пекат на скара по 10 минути от всяка страна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


131 ДУШИ ОНЛАЙН
Георгиев се регистрира в сайта.
моника се регистрира в сайта.
jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта