Кюфтенца с бяла риба и тиквички
Лора и Стоян
![]() |
150 г брашно 100-150 г шунка 100 г кашкавал 80-100 г маслини 120-130 мл прясно мляко 3 яйца 4 с. л. зехтин 2 ч. л. бакпулвер 1/2 ч. л. сол |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 много апетитно, смятам да го направя!
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...