Пудинг от хляб
Лора и Стоян
5 малки пълнозърнести багети 6 яйца (размер L) 100 г бекон на резени 150 мл животинска сметана 1 връзка пресен лук 1 зелена чушка 150 г пушен кашкавал чубрица за поръсване |
12. |
Изпрати
лично съобщение |
20.01.2019 Чудна закуска. Аз ги направих с бели багетки, преди това запържих бекона на кубчета, сложих прясно малко, вместо сметана.
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
04.12.2017 На мен не ми допадна много
| ![]() |
10. |
Изпрати
лично съобщение |
12.06.2016 Много лесно и бързо,позволява вариации с подправките, става и с багети от бяло брашно
| ![]() |
9. |
Изпрати
лично съобщение |
27.03.2015 Мнооого вкусни
| ![]() |
8. |
Изпрати
лично съобщение |
27.02.2015 Много вкусно и бързо предястие,което може да ви послужи и за основно!
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...