Хлебни лодки с яйца, бекон и лук
Лора и Стоян
3 ч. ч. овесени ядки 3/4 ч. ч. сурови бадеми 3 с. л. ленено семе 1/2 ч. ч. кленов сироп 3 с. л. краве масло 1 с. л. канела 1 щипка сол |
7. |
Изпрати
лично съобщение |
19.04.2015 Вместо овесени ядки използвах мюсли с добавени лешници, корнфлейкс и стафиди. Резултата е невероятен.
| ![]() |
6. |
Изпрати
лично съобщение |
26.01.2015 Много вкусна и полезна закуска, а и е лесна за приготвяне.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
06.11.2013 Благодаря! :) Ще бъде приготвена!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
06.11.2013 Полина, кленовият сироп може да се замени с мед.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
02.11.2013 А ако не мога да намеря кленов сироп, с какво мога да го заменя?
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...