Млечна баница
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
24.05.2020 Прекрасна рецепта! Направих го без подправките, защото децата не обичат.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
21.05.2018 Днес добавих и ситно нарязни черни и зелени маслини,сминдух,сух чесън и зелен лук като подправки. Невероятен вкус.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
06.02.2018 Вкусен хляб се получи ,малко трудоемък и доста богат за нашия вкус , но пак бързо се изяде :)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
30.01.2018 Прекрасен хляб, един от най-вкусните който сме яли. Топките по средата останаха лека сурови, но въпреки това е много вкусен.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
17.01.2018 И аз го правя,много е вкусно. Намирала съм рецептата като солен маймунски хляб.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...