Хотдог

Дата: 04.02.2017
Източник: Оля
ТИТЛА: Чирак
ХотдогХотдогХотдогХотдогХотдог
 
Необходими продукти:
2 средно големи глави червен лук
4 листа зелена салата
1 червена чушка
2-3 кренвирша (наденички)
няколко резена домат
30-40 г кашкавал (настърган)
1 франзела
1-2 ч. л. кафява захар
светъл соев сос
чили
сол и черен пипер на вкус
за гарниране:
сос по избо (кетчуп, майонеза, чили,
барбекю, горчица)
 

Начин на приготвяне:
1
Лукът и чушката се нарязват и се запържват за 7-8 минути.
2
Подправяме ги със сол и черен пипер и добавяме соев сос (на вкус) и 2 ч. л. кафява захар. Оставяме на тих огън още 2 минути, за да се редуцира и дърпаме съда от котлона.
3
Запичаме кренвиршите на грил тиган за 2-3 минути от двете страни.
4
Нарязваме франзелата на парчета с подходящи размери.
5
Сглобяваме всеки хотдог, като слагаме два листа зелена салата, резени домат и кренвирш, и поръсваме обилно с карамелизиралите се лук с чушки.
6
Отгоре гарнираме със сосове по избор (аз избрах сос барбекю и горчица).
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


124 ДУШИ ОНЛАЙН
Gabriela Komitova публикува рецептата Тирамису
Galina Valentinova публикува рецептата Веган торта
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта