Домашна моцарела

Дата: 29.01.2017
Източник: Аделаида
ТИТЛА: Експериментатор
Домашна моцарела
 
Необходими продукти:
2 л домашно неподварено краве мляко
400 г кисело мляко
 

Начин на приготвяне:
1
Млякото се загрява на котлона. Когато започне да завира, се слага киселото мляко и се бърка.

2
След като суроватката се отдели, съдът се дърпа от котлона и сместа се прецежда през марля.

3
Оставя се да се отцеди добре и се затиска с нещо тежко за 1 час, след което моцарелата е готова за консумация.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Detelina Hristova се регистрира в сайта.
Cuft коментира рецептата Оризови спагети със зеленчуци
Emil Georgiev се регистрира в сайта.
Галина Ангелова се регистрира в сайта.
Cuft се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Фокача с розмарин и маслини
milenka коментира рецептата Фокача с гъби и рукола
Величка Семова публикува рецептата Зелен боб в гювеч
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта