Домашна моцарела

Много лесна
Източник: Аделаида
ТИТЛА: Експериментатор
Дата: 29.01.2017
Домашна моцарела
 
Необходими продукти:
2 л домашно неподварено краве мляко
400 г кисело мляко



Начин на приготвяне:
1
Млякото се загрява на котлона. Когато започне да завира, се слага киселото мляко и се бърка.

2
След като суроватката се отдели, съдът се дърпа от котлона и сместа се прецежда през марля.

3
Оставя се да се отцеди добре и се затиска с нещо тежко за 1 час, след което моцарелата е готова за консумация.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


113 ДУШИ ОНЛАЙН
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Миленски коментира рецептата Сарми с лапад и булгур
Миленски се регистрира в сайта.
Slaveya се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: