Топла сангрия

Дата: 06.02.2017
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 л ябълков сок
750 мл червено вино „Риоха“
70 мл бял ром
100 г мед
3 портокала
1 зелена ябълка
3 карамфилчета
2 бр. звезден анасон
2 пръчки канела
 

Начин на приготвяне:
1
Топла сангрияЯбълковият сок се загрява с канелата, звездния анасон и карамфила. Прибавя се сокът от 2 портокала и се вари около 20 минути на слаб огън.
2
Топла сангрия 2Дърпа се от котлона и се смесва с меда, като се бърка, за да се разтвори. Налива се и ромът.
3
Топла сангрия 3Ябълката се измива и се нарязва на лодки, портокалът се измива и се разделя на парчета. Във всяка чаша се слагат по резен портокал и ябълка.
4
Топла сангрия 4До половината се налива от топлия плодов сок и се допълва с виното. Сангрията се сервира топла.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта