Паста с пържени тиквички
Нашите кулинари
        
        








| 2. | Изпрати лично съобщение | 04.04.2018 Хаха, привет, Звездица,
така е, не стига :)
Рязането стана бързо, защото не е нужно да са тънки пръчици.
Престояването в студена вода може да се избегне, ако ги извадите от хладилника и действате бързо :)
И овалването можете да "забързате" - слагайте по повече наведнъж или в по-дълбока купа.
Радвам се много, че Ви е допаднала тази идея и че сте й се насладили с приятели.
Бон апети! :) | 
| 1. | Изпрати лично съобщение | 07.07.2017 Рецептата изглеждаше примамливо лесна и затова се заех с приготовлението й, но за мое учудване отне доста повече от 40 минути, като се има предвид рязането, престояването в солена вода и особено овалването на пръчиците.))) Що се отнася до печенето, аз лично ги пекох около 35 минути, защото не получаваха показания на снимката загар. Както и да е, важен е крайният релултат, а той беше прекрасен. Гостите ми за първи път вкусваха тиквички, приготвени по подобен начин и не спряха със суперлативите, докато не ометоха цялото налично количество. Добре, че предварително бях предвидила повече от три тиквички.))))) | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...