Прасковен чийзкейк
Нашите кулинари


1. |
Изпрати
лично съобщение |
17.02.2017 В рецептата би трябвало да бъде посочена температурата на продуктите (кое е със стайна температура), в противен случай се получава пресичане на сместа - както при мен, заради студеното мляко. ОСвен това би било добре с точност да се посочи 1 ванилия и ч бакпулвер от колко грама - вече има различни разфасовки и от двата продукта на пазара. Рецептите би следвало да са достатъчно изчерпателни, така че да да не се налага потребителя да отгатва каквото и да било.
|
Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...
Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...
Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...